Orderbekräftelse/Kvitto
När Du genomfört Ditt köp skickas en orderbekräftelse till Din e-postadress och en bekräftelse när din vara är på väg till Dig. Tänk på att använda din bästa e-post och även kolla din skräppost.
Har Du mot förmodan inte fått en orderbekräftelse så kontakta oss via kontaktformuläret eller kontakt@susannalind.se

Ångerrätt
Om Du ångrar ditt köp har Du rätt att få pengarna tillbaka för varorna upp till 14 dagar efter att Du mottagit Dina varor. Fraktavgiften är inte inkluderad.
Ångerrätten gäller endast varorna som inte är använda. Skicka varan tillsammans med Ditt ordernummer och Dina kontaktuppgifter. Du ansvarar och betalar själv för returfrakten. För retur av vara kontakta oss via kontaktformuläret eller kontakt@susannalind.se inom 14 dagar.

Återbetalning
Återbetalning vid ångerrätt sker snarast möjligt och sker till det kort eller konto som betalningen till SML ALETHEIA gjordes, dock senast 14 dagar efter att Du meddelat att Du ångra Ditt köp.

Personuppgifter
Personuppgifter lagras i vårt kundregister när Du beställer en vara. Dessa uppgifter används enbart för att kunna skicka varor till rätt adress. Vi behandlar Dina personuppgifter i enlighet med Svenska Personuppgiftslagen (PuL). Om Du vill avregistrera Dig som kund hos oss, var vänlig och kontakta oss via kontaktformuläret eller kontakt@susannalind.se

Övrig information
SML ALETHEIA följer Konsumentverkets regler för e-handel och returer. Du måste vara över 18 år för att handla på susannalind.se
Vi förbehåller oss för tryckfel, fel i information samt fel i specifikation på samtliga produkter på susannalind.se.
Ha i åtanke att färgåtergivningen inte är garanterat överensstämmande med verkligheten pga olika skärmar, inställningar, ljus när fotografiet togs mm. Jag gör allt jag kan för att återge färger, detaljer och känslan så korrekt och likt verkligheten som möjligt.
Alla priser är på susannalind.se är inklusive moms.

Rea och personliga produkter

Återbetalning och ångerrätt gäller produkter till ordinarie pris och gäller inte produkter som är gjorda efter dina personliga önskemål.

Kontakta oss via kontaktformuläret eller på e-post kontakt@susannalind.se om Du har frågor.

Sharing is caring – dela gärna med någon du tror skulle uppskatta det jag skapar